Wednesday, May 21, 2008

1,2,3...Smile...

He..he..he..finally dpt gak aku amik gambo Alisa tgh senyum. Susah betul nk amik gambo dia senyum nie....kadang2 tu aku terpaksa guna my finger nak tarik mulut dia kasik senyum...sokmo muka dia kalo tgk camera mcm so garang sgt...ingat tak gambo yg lepas2... asyik masam ajer kan...

Nie pulak...mcm kena paksa senyum ajer. Kesian pulak tgk gambo Alisa yg nie...he..he..he..

Ohhh...Alisa mmg suka tgk Astro magazine...sampai lunyai dah aku punya magazine tu alisa belek everyday.

5 comments:

adrina adi said...

so cute... rambut dah ikal mayang...

Nurul a.k.a Riko said...

macih auntie ed..kem salam kat Ariq yer..

Mummy Aisyah said...

alala rambut alisa dah panjang..comeyyyyy

lenny said...

at last.... smile!

dah beso dah anak dara hang yg sore nie lagi! saling tak tumpah cam kakak dia.

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

alah sweet nyer alisa....kalu senyum gitu kan lawa....hehehe....lepas ni leh le senyum sokmo....hehehe...