Monday, March 29, 2010

Malaysia International Shoe Festival




Hari nie dok baca dlm The Star page M17 ada tertera M'sia International Shoe Festival...fm 2 - 4 April 2010 @ PWTC kul 10.30 am - 8.30 pm. Wahhhh...ahkak sorang nie dah gerdix occcay nk gi sana. Mintak2 my other half kasik permission gi ke PWTC..Amin. Nak tahu lebih lanjut..plis clik kat sini yer.

Cakap pasal shoe nie...aku dah lamer tak beli kasut. Iyer ker...ahkak nurul sorang nie dah lamer tak beli kasut? Jap yer...ohhhh...ada..ada..ada...aku baru beli kasut emergency biler keter matrix aku masuk workshop. Apa kena mengena keter rosak masuk workshop dgn kasut nie?

Actually...kalo pikir balik...rasa lawak pun ada ...cz masa keter matrix aku masuk workshop..engine roshak...(read: isshhhh....aku x pandai pasal keter nie...bawak keter aku tahulah..). Biler Ilham ckp keter dlm 2 or 3 hari leh ambik...aku dah menglabah! Maner x mengelabah cz sumer kasut keja aku ada dlm keter. Peh tu Ilham ckp...'tak kan satu pun tak ada kat shoe rack cabinet kat rumah'...ada tu mmg ada...tp tu sumer kasut lamer...(read: yeyyyy...ada reason time tu nk beli new shoe..or lebih tepat lagik...aku just beli sandal fm Scholl ajer..sekali pandang mmg mcm mak cik2 ajer...isshhhhh mmg sesuwai dgn ahkak kan...dah title mak cik pun..kan)

I luv this shoe...so lovely!

Ok..ok...balik pula citer pasal kasut nie...aku mmg giller kasut wedges. Entah ngaper aku suka kasut nie...may be sebab once kita pakai MEMANG rasa selesa. So far kasut wedges yg aku pernah beli dari brand Clarks n Charles & Keith. Mmg selesa & kaki pun x sakit.


Balerina wedges nie pun cung gak. Adoooiiii...meleleh air liur aku nie tgk kasut wedges nie. Hemmmmmm......atau pun yg kat bawah nie...hot pink nie...cung tak?....


5 comments:

Alyssa Villamor said...

bestnye! byknye kasut!huhu
kalu la ade wit akan ku pergi tgk..

btw..akak..sy bgi award kat akk, sila la tgk kat blog sy yek ;)

:: iManja :: said...

wow sumer pon cantik...cumer pink tuh cam untuk certain baju je la boleh masuk. Kiter pon suke wedges gak, tp pakai gi keje je...jenjalan tkleh sbb nanti sama level ngan chek abe (hehehe)...kiter suka hush puppies, cume pilihan terbatas

Lovely Bella said...

wow.. bella suke sgt belii kasut.. nak pi laa... salam singgah :D

Nurul a.k.a Riko said...

Alyssa...
Thanks yer cz sudi kasik ahkak award.

Sue..
Yey..dah ada geng suker wedges..I like he..he.he..

Bella...
sila..sila gi sana yer. Nanti tempeklah hasil rembatan kat blog yer.

DiNa-DiaNa said...

dina tak penah ada kasut wadges pun...

sebab kaki sai besar sgt...kalo pakai wadges nnt mcm perahu je rase...

hehehehhehe...