Sunday, July 25, 2010

Berebut Joe Jonaslah pulak...

Joe Jonas

Dah lamer aku x citer pasal Kakak & Cha yer. Kadang2 tu, tak ada idea nk tulih aper citer pasal my doters nie. Cuma..semalam masa tgk Disney Channel pasal citer Jonas Brothers nie, uolls caya tak....my doters nie dok gaduh berebutkan si Joe Jonas nie.

The Jonas Brothers

Aku ckp kat derang, usahlah berebut2 si Joe tu...kan ada sorang lagik dlm group tu...pilihlah Nick Jonas (read: ehem..ehem...ohhhh...ibu dia mmg suka pada Nick Jonas nie...). Sumer tak mo! Ckp kat ibu dia....'Nick tak ensem....Joe lagik ensem'. Oh sudah...aku ckp. Masing2 tak mo mengalah.

Kalo ada ajer scene Joe nie...Kakak & Cha masing2 dok berebut nk chop si Joe nie . Mulalah..dok bertolak sesamer sendiri...sampaikan ibu dia ferning...ferning yewwwww. Apa tak nyer...masing2 tak mo mengalah. Peh tu...terjerit2 masing2 nak kan si Joe nie...alahai my doters..mcm2 perangai derang nie. Tak padan dgn tecik lagik tuuu....

Nick Jonas...ehh..tak ensem ker?

Since aku pun tak suka tgk derang perangai cenggitu...terus ajer ibu dia ckp..."buat aperlah nak si Joe tu...bukan dia sunat pun...lagipun dia bukan muslim...naperlah bising sgt nk rebut dia". Terus derang diam. Time nie...aku pun tak sure sama ada Cha faham ker tak....tp Kakak agaknyer dia faham kut. Entahlah korang...spontaneous ajer menda nie kuar dari mulut aku. Sib baiklah aku x ckp kat my doters...saper dia ex-gf Joe Jonas nie....mahu kut lepas nie...derang dah tak mo dgr lagu Taylor Swift & Demi Lovatto....opppppsie...!



3 comments:

shima said...

hehe..kecik kecik dh pndai ye..

ella said...

dulu minat je..sekarang tak lagi..minat justin bieber plak..hehe..sengal!

Nurul a.k.a Riko said...

Li..
tu larnyer..x padan dgn kecik..he..he.he.

ella..
Justin bieber pun derang minat gak...samerlah cam ella.