Tuesday, July 20, 2010

Contest Tudung Kesayanganku



Syarat2 nye senang je...

1. Of coz mesti ada blog sendiri, terbuka pada follower blog aku sahaja dan bukan lah pemenang dalam contest aku yang terdahulu

~ yes! udah jadik follower ~


2. Amik satu pic korang dan begambo la ngan tudung yg plg korang ske pakai k. Then takyah wat entri panjang lebar..pas post satu gambo korang dan tudung cun korang tu...korang tag lak 2 kwn korang utk wat contest ni gak ..(pas siap semua link kan entri contest korang kat entri aku yg ni supaya aku senang nak check nanti)

~ aku suka pakai tudung nie...sebab memang senang nak pakai. Just lilit2 ajer...then sepitkan kat tepi pipi. Taraaa...dah siap. Peh tu aku suka pada stripe warna cream & biru pada tudung hitam aku ini...nampak unik pulak aku tengok.
tudung nie aku beli kat Hajaba..inner yg warna cream nie pun dari Hajaba gak.
~ gambo nie di amik masa aku tengah tunggu Kakak balik dari sekolah.

~ aku nak tag Ili Safuraa & Bella

3. Link kan kat sidebar u olz banner contest aku tur

~ yes..I'm done ~



8 comments:

Aleeya said...

tq join contest ni eyh..

lawa tudung tur..jgn lupa tunggu cabutan betuah tu nnt key :))

Lovely Bella said...

hehehe.. alaa.. bella pkai tudung biase2 jerk nih... ermm.. bella x reti la nak pkai tudung len.. tp x per bella cube tau.. ade tarikh tutup ke akak?

Lovely Bella said...

satu lagi soklan? pas dah siap cmne bella nak link kat ye kat blog akak? sila beri tunjuk ajar hehehe :)

Che Ta said...

nurul.. bila nk buka kelas pakai tudung? hehe
ku suka la tudung2 mu.. sweet2 je

Lovely Bella said...

dah siap entry nyer hehehe

mummysyafie said...

bila la aku leh pakai syria ni riko. dah nerai banyak kali tapi still nampak pelik

Nurul a.k.a Riko said...

Aleeya..
mekacih...u punya tudung pun sweet cam orgnyer.

Bella ..
thanks yer..cz sudi jawap tag ahkak.

Che Ta...
laling..aku pakai tudung biasa2 ajer...lilit2 ajer nie. Nanti aku ajar nko yer....tp aku nk pengeras bulih? sepinggan butter prawn kat Spring Garden....amacam? he..he..he..tak adalah...nanti kita jumpa nanti...aku ajar nko. Beres ajer.

Irah...
Aku pun...mula2 masa nk pakai tudung syria nie...rasa cam semacam ajer. Aku rasa...nampak pelik ajer....tp biler dah lamer2 nko akan rasa so comfortable.

Why not nko beli satu dulu...then cuba pakai sekali. Dalam seminggu tu..mmg rasa cam lain ajer...rasa cam...'awat cam botak ajer atas kepala nie'...cz x ada awning...he..he..he...

Mcm kawan aku..mula2 dia mmg mcm pelik ajer pakai tudung stle syria nie...peh tu biler dia dah beli satu tudung nie....dia dah rasa sonok....skrg aku rasa dia leh jadik tokey tudung syria cz asyik membeli tudung syria ajer keja dia...he..he..he..he..

azrulSPRINTA46 said...

JOM SINGGAH & FOLLOW kedah135lc.blogspot.com