Sunday, January 09, 2011

Happy birthday en, somi!

8th Jan adalah besday my en.somi. Happy birthday yg ke 36 oppsss...silap..silap...yg ke 37 tahun. Actually, ahkak suppose to update semalam...since laptop sudah di booked oleh Kakak & Cha...so pagi nie baru sempat nk buat entry baru.

This year punya besday card ada sikit speciall cz kitorang mendapat sentuhan tangan Cha gak. Biasanyer Kakak sorang2 yg buat besday card utk Abah dia...now dah ada sorang assistant yg tukang tolong.

Operasi utk membuat besday card utk abah dia mmg tak bulih buat kat rumah....nanti tak suprise cz nanti en. somi nampak kan. So last friday, bertempat kat Big Apple kitorang dok membuat besday card utk abah dia.

Chop..chop! sebelum tu ahkak nk citer....kalo tgk dlm gambo nampak so nice ajer kan....Kakak & Cha dok membuat besday card utk abah dia....TAPI uolss tak tahu ..cam berperang gak both of them cz masing2 nk berebut nak lukis gambor dlm besday card tu. Sib baiklah ada Ibu dia...dok coolkan keadaan...kalo tak .....tak pasal2 kena beli besday card yg baru pulak utk en. somi.

Okeylah...let the pics do the talking yer.







12 comments:

izzah said...

waa..sweet nye buat sendiri..
klu beli card,mesti tak sesweet mcm buat sendiri kn?
:)

LehaMY said...

wah! cumelnya kakak dan cha buat kad! hehehe :D selamat hari jadi untuk abah mereka !

Phat Lee said...

perrrrhh...sweet card tuh.buatan tangan daripada orang2 yang tersayang.ehe.

hpy bday gak untuk mr somi. XD

Ilham said...

Thank you, appreciate it !

ayin~weeweet said...

wahh creative gile.siap ada tie.

kak.plzz wish epi besday utk cik abg ya :)

Janna Wan Muhammad said...

happy birthday encik suami jugak..eehhh....incik Ilham....semoga panjang omo dan murah rezeki serta sihat selaluuu...ameen.

||imanja|| said...

hepy belated besday chek Ilham...

wah sweetnyer card tu...mesti abah diowang hepy

Nur a.k.a admansyah said...

Selamat hari lahir utk en Ilhamuddin.

wahh.. spesel punye! hand-made.. kaler purple lagiks! mcm kaler blog auntie Nur.. hehehe

Kalo kt aku, Aisyah sorang jer yg beriya buat kad... yg 2 lagi tur.. wish pun tak!

mummysyafie said...

happy birthday to ur husband riko. seronok bila tengok anak² boleh buat kad sendiri tuk papa diaorg..

Anonymous said...

hai mummy sofea....errr..36 ke 37 ?....

Hairil Rizal said...

Hand-crafted from the heart. Kan?

Cayalah!

Nurul a.k.a Riko said...

Izzah...
thanks Izzah. Sweet kan...kalo buat sendiri...errr sweet cam owner blog nie kan...opsss terperasan jap.

Leha..
he.he..mmg nampak comel ajer kan derang nie buat kad..
tenkiu ~ fm en.somi

Phat Lee..
buatan tangan yg mahal tu kan...sweet n simple ajer.

thanks~ fm en. somi.

EN.SOMI...
Ermmmm...cak! owwhhhh...skodeng blog yer besday boy.


Izzah...
kiut tgk tie tu..
thanks for the wish ~ fm en. somi

Janna..
tenkiu ~ fm En. Ilham

Sue..
Abah derang happy sesangat dpt cute besday card mcm tu.

Nur..
Gegurl mmg cenggitu kut..excited!

Ibu dia yg pilih purple...cz nampak comey ajer. Samer yer mcm yr blog...hik..hik..hik..

Irah..
bukan ajer anak2 excited...ibu dia pun samer overrr gituk.

CIK ANON..
37 beb!

Warlord...
Yeszarrr.....Cayalah kat my doters & ibu dia jugak...kan..Bro.