Sunday, January 02, 2011

Yeyyyyy....esok sekolah!

Agaknyer...ittew kut bisikan hati Kakak yg so excited nk gi sekolah esok. Dah 4 years in a row, Kakak dok sek. petang..since dari standard 1...sampailah dah standard 4 nie. OMG!!! anak dara ahkak dah standard 4...cam tak caya ajer..time flies very fast!

How about Cha?...Kindie Cha..TKC....bukak this coming Thursday. So mulai esok, Cha just gi daycare centre ajer kat TKC gak...dah tak gi umah Mak dah. Senang ibu dia sorang nie...tak manyak tempat nk kena singggah...he..he..he...cepatlah sampai rumah kan. Bulih masak...bulih update blog hi..hi..hi.

Petang tadi sempatlah singgah kat Layla Collection amik baju sek. kakak. Itulah....ibu dia sorang nie suka buat keja last minute. Lagik seminggu nk sek. baru dok sibuk nk tempah baju. Padahal...kain dah beli...cuma nak gi ke tailor ...asyik terlupa ajer...sib baiklah Kak Neil tu my tailor...nak gak dia amik...kalo tempat lain kut...tak koser derang nk layan customer last minute cam ahkak nie. ..kan...kan.


Sebelum balik ke rumah, sempat gak singgah ke JJ AU2. Wow! tiba2 mata ahkak dok terkedip2 melihat pemandangan yg sungguh COMEL! Ahkak tak pernah pergi ke ICT kat Shah Alam...tp tadi masa kat JJ AU2 mcm kat ICT ajer cz ada manyak animals yg ada bling2 cam power of light gitukkk....cantek yewwww.

Ibu dia pun nak jugakkkkk..


Cantek kan....

Nak tergelak pun tgk gambo nie...sonok abis derang nie kan...


7 comments:

Adrina Adi said...

selamat ke sekolah buat Kakak. belajar rajin2. boleh jadi contoh pada adik (ke adik-adik?) hehe...

Nurul a.k.a Riko said...

ed..
tenkiu laling. Heppp..sorang jer her youngest sister..he..he..he

||imanja|| said...

nampak kurus la ahkak ni

Nurul a.k.a Riko said...

Sue..
Opsss..maner ada kulus *senyum lebar*..Actually baju yg ahkak pakai tu kaler hitam...so itu kut yg nampak kulus...*senyum lagik*...macih yer kata ahkak kurus.

Hairil Rizal said...

Erks..ada animal bling bling kat luar tu ke?

Camne pakcik boleh tak nampak nie??
Hahaha!

mama_QnR said...

Kakak makin ayu, Cha makin comel!
Ibu? makin vogue gitus...

Nurul a.k.a Riko said...

Warlord...
Silalah amik gambo animals yg ada bling2 tu dgn Nikon L110. Mesti mengancam yewwww.!

Cik dee...
ala..kami nie biasa2 ajer *blushing*

thanks Cik dee...miss u dear!