Friday, August 10, 2012

Wish list...apa pulak kali nie kan....

Lamer rasanya ahkak tak buat wish list utk tahun nie kan. Lagipun...ahkak pun dah lamer tak shopping kasut (read: setahun kut tak membeli kasut...)...shopping tudung pun baru2 nie jer beli utk pakai raya...itu pun sehelai jer. Jadiklah utk pakai waktu raya nanti.

 Handbag???...ada terniat jauh nun di sudut hati nak beli...tapi...padam cepat2...cukup2lah..pakai apa yg ada...tak leh ikut hawa nafsu sangat kan...manyak lagik menda penting yg ahkak harus dahulukan selepas nie.

Tadi masa kat office...colleague ahkak ...Nor ajak ahkak teman dia gi shooping kat OU next week.  Ahkak pun mmg dah lamer tak cuci2 mata....kalo tak dulu...masa office ahkak dekat dgn Pavillion...asyik ke sana jer.

Bila dia ajak gi Isetan...mula2lah terbayang menda yg ahkak nak beli sangat selama nie.  Dari tahun lepas lagik nak beli.....tapi simpan dulu lah.  Beli lipstick jer dulu....then perasaan nak membeli "wish list" begitu meluap2....gerdix betul mak cik sorang nie.  

Since banyak scene horror kat car park kat shopping mall...niat nak gi sorang2 mmg terbantut.  Bila dah ada kawan ajak pergi shopping...adooiii rasa lega sikit....kalo tak...cuak gak nak gi shopping mall nie....kalo ada kawan..tak adalah takut nak balik ke car park.

Eeeeiiii....tak sabarnya nak beli "wish list" tu. Naperlah ada wish list sesat nie kan...dlm whish list ahkak....*nak buat tak nak rasa bersalah kunon*....podocit!..Oppppsssss



 

3 comments:

Nur a.k.a admansyah said...

pebendenyerrr? jgn lupe update yea! (mesti aksesori raye ler tur:p)

~aYu~ said...

biasala org pompuan ni byk beno wish listnya. sy pun ada byk wish list. tp kena tahan sbb pikir anak-anak je. huhu

Nurul a.k.a Riko said...

My Bff...

Syyyyyyyyyy....secret...secret hehehhe.

Insyaallah...kalo aku beli aku update tawwww...


~aYu~

ahkak punya wish list...makin lamer..makin pendek hehehhee. Utk anak2 mmg kena utamakan...cuma bila anak2 dah besar...baru leh nak beli wish list yg kita impikan selama nie.