Saturday, April 24, 2010

Jom skodeng...kami pegi mana hari nie?

Hambooiii...tajuk kat atas..nk tergelak pun ada. Tak payahlah nk skodeng2 kan...actually lepas we all went to library...kakak dok ajak abah dia gi lari2 kat padang. Nak tahu padang aper? ohhhhh...itttew Dataran Merdeka. So far..mmg we all x pernah bwak my doters gi sini...so kiranya..hari nie 1st time my doters jejak ke Dataran Merdeka.


Me with Kakak & Cha....

Ilham penat mengejar ..agaknyer...dia leh turun baper kg. cz berlari kat padang tadi?..he..he.he..


Gambo kat atas tu...my doters dok berlari mengejar burung2 merpati. Macamlah derang tu berani sgt nak kejar burung merpati kan...actually nak pegang kucing pun takut...apatah lagik nak pegang or nak halau burung2 merpati tu. Sajer jer...derang nak usik burung2 merpati tu...


My doters nie...mmg pantang nampak camera. Mcm2 aksi derang buat..especially Cha...ngalahkan model ajer.

Mcm maner pulak...ada terselit buku kat Kakak nie...hemmmm...baru I pasan.

Ilham suh amik gambo depan P'pustakaan Kuala Lumpur cz dia mmg suka pinjam buku kat sana. Opppsieee....hari nie kan...org yg brgambo kat atas nie...dlm sejarah occayyyy,,dok pinjam bukut kat Library Kanak2. Ilham pinjam buku pasal Industrial Revolution Biographies, Secret of Universe & Discovering our World Universe. So..kat library kanak2 pun...ada gak..buku2 utk adults nie.

7 comments:

Cik Puan Drunbella said...

puas berlari.
hihihi.
=)

Nurul a.k.a Riko said...

Cik Puan Drunbella...
My doters mmg puas berlari..tp yg tukang amik gambo...cungap2 gak...al-maklumlah..lamer x exercise.

Adrina Adi said...

bagusnya ke library.

ed pun lama tak pergi public library. dulu2 rajin gak pergi perpustakaan negara.

~ Ann ~ said...

comey la cha!

LITTLE DEWA said...

hehehe. best beriadah bersama keluarga :) dulu rajin jugak ms kt kuantan, tp la ni ade org tu bz bz bz je kan... kite berdua je lah ngan ahmad nani go for daily evevning walk :)
ya rabbi dhani's 5 tp x penah once pon bawak g library... bookstores ye lah...

thegadis | N said...

pandai dowg pose. (:

Nurul a.k.a Riko said...

ed..
dulu masa zaman bercinta dgn en.ilham mmg we all berdua rajin gi library negara.

skrg nie..dah ada my doters..gi library kanak2 pulak.

Ann...
tenkiu! mwah..


Mummy...
Wah..gi bookstores pun besh gak. It's ok..once dhani dah gi school...mesti sonok dia kalo bawak gi library.

thegadis N..
derang mmg...tak payah ibu dia ajar pose...syiok sendiri berposing.