Friday, October 08, 2010

Malam nie...nak balik kg.

Furghhhh...dah baper hari blog ahkak sorang nie tak berhupdate. Mcm2 happen dlm minggu nie...dgn bz dgn keja kat opis...peh tu...Kakak pulak demam sebab ada tonsil...nak bukak blog sendiri pun tak sempat..apatah lagik nk update blog kan.

Malam nie...nak balik kg. ahkak kat Parit, Perak cz en. somi ada chess tournament the next morning kat UTP Tronoh. Mmg dekat sgtlah dgn kampung ahkak.

Insyaallah...blog nie akan kembali berupdate isnin nie. Selamat berhari minggu.



8 comments:

Lovely Bella said...

hehehe selamat berhari minggu gaks!!

Hairil Rizal said...

Selamat bergumbira!

Kirim nasi lemak Batu Gajah bleh?
Hehe!

ayin~weeweet said...

gud luck utk en somi ya :)

Nur a.k.a admansyah said...

masih di kg ke? sunyi jer umah u nie...

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

Selamat berhujung minggu sis! heheheh.

Nurul a.k.a Riko said...

Bella..
thanks! U too

Warlord...
nasik lemak batu gajah kat maner? Nak try gak...one day nanti.

Ayin...
Alhamdulillah...en. somi dpt no. 4...dptlah hadiah wang tunai rm300. Alhamdulillah kan.

Nur...
Idok....teman dah balik hari ahad lepas..cuma tuan punya blog tak sihat minggu nie....he...he..he.


Leha..
Thanks leha...dah lamer tak jenguk blog Leha.

Hairil Rizal said...

Tak tau nak describe kat mana. Tapi kalau drive ikut jalan baru dari Gopeng ke Lumut tu mesti jumpalah tepi jalan.

Tak pernah makan pun kat sana lagi. Nampak menarik sbb byk kete parking kat situ mlm mlm.

Nurul a.k.a Riko said...

Warlord...
rasa mcm tahu ajer...cz kalo balik kg. Nurul kat Perak...mmg akan lalu bt.gajah nie.

Nie mesti kt simpang 4 traffic light tu kan...yg ada manyak pondok2..then customer leh makan kat dlm pondok tu.