Saturday, October 16, 2010

Now I'm hooked @ Channel 391 & 393

Sungkyunkwan Scandal

Minat drama Korea tak? Minat???...tak minat? Utk saper2 yg minat tgk drama Korea nie...skrg nie KBS (dulu 303) dah tukar to channel 391...peh tu pulak...additional channel utk citer Korea pun ada gak....channel 393. Mmg besh channel 393 nie..cz HD lagik yewwww. Puas tengok.


Skrg nie...ahkak dah ada geng kalo nk melayan drama Korea nie....tak lain dan tak bukan...Kakak. Now, we all hooked kat drama korea yg bertajuk Sungkyunkwan Scandal setiap hari Isnin & Selasa kul 9.03 malam. Haaaa.....pulak tu...kat channel 393 ada pulak drama korean My Girlfriend is Guminho. Biasanyer....kitorang tgk channel 391 dulu....then baru beri laluan kat 393.


Cha tak marah ker? tak leh tgk tartooon kat 615. Ha..ha..ha...this time...Cha sporting...siap kasik carpet merah kat kitorang tgk citer Korea. Siler jangan jelous en. somi...ha..ha..ha..ha...opppsie...

4 comments:

Hairil Rizal said...

Kompromi membawa harmoni!

Rumahku berbau Tom & Jerry serta Flapjack sentiasa.. Haha!

aku dan hidupku.. said...

suka2..
tp kt hostel susah nk layan...

Nurul a.k.a Riko said...

Warlord...
gitulah kalo ada anak2 kan...dah lah kartun kat astro 24 jam....mmg susah nk tgk our favourite channel!.

Nurul a.k.a Riko said...

faisfatin...
layan kat lappy...tgk online citer korea pun ada gak.

ahkak dulu...masa tgk citer Bread, Love & dreams...sanggup tu tgk online kat internet cz tak sabo nk tahu ending cam maner.