Tuesday, August 31, 2010

Faizal Tahir @ 8TV....layannnnnn.....

Malam tadi...jenuh dok pujuk mata aku nie....'sila jgn ngantuk....yrs truly nie, mahu tgk FT punya konsert kat Hard Rock Cafe, Penang'...since tak dpt pegi, at least tgk FT kat tv pun....jadiklah. Yes! Mmg betul...ahkak nie mmg teroverrr gerdix kalo tgk kelibat FT on tv.

My doters pun tahu...pasal meroyan ibu dia nie kat FT...in fact Cha pun dah hapal lagu2 FT nie...maner tak nyer...ibu dia sorang nie...suka pasang CD FT dlm keter. Ilham??? dia pun tahu gak....wife dia sorang nie mmg tak bulih blah dgn FT.

Thanks to my dear BFF for keeping me awake...Jas..yg samer mcm I, yg dok berjaga mcm I gak...semata2 nk tgk FT nie. Bayangkanlah...semalam kat 8tv dlm kul 12.30 malam.....then nk mangun sahur lagik...sib baik...aku mangun sahur mcm biasa...w/pun aku tido lewat.....oklah layan gambo FT yg aku amik kt tv. (read: kalo artis lain...tak koser ahkak nk amik gambo cenggini...hilang akal ker aper?)

Ahkak mmg berkenan sungguh dgn Rayban FT nie...

Ahkak suka FT kalo pakai jacket nie...merembes!

Suka tgk dia pegang gitar tong...sambil nyanyi!

.

Dah basah lencun berpeluh pun...suara dia menten ajer....cool!

7 comments:

ice♥ice said...

wahh..kipas-susah-mati faizal tahir ek..hehe

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

haha~ besh kan lagu3 dy kak. hehehe.

Kancilbiru said...

wah memang peminat tegar FT nih...

ayin~weeweet said...

hahaha biasalah kak.klu dah suka, mulut ada lada pon suke hehehe

Nurul a.k.a Riko said...

Ice...
yesszaarr....betul! betul! betul!

Leha...
ha'a lagu dia mmg besh...sore pun besh samer.

Kancilbiru...
yer saya...*blushed*

Ayin..
setuju sesangat..100%...betul!

Jas said...

Yesss, thanks for keeping me awake too! Mmg jenuhhh menunggu kan? But the show's worth the wait!

I lap yeww FT! ;-)

Nurul a.k.a Riko said...

Jas...
Yes..true indeed. Mmg puas hati..mcm tgk dia wat konsert pulak. Looking fwd nk tgk his konsert lps...kalo ada ler..he..he..he.

Aku:Muzik:Kamu!!!