Thursday, August 12, 2010

PARAM a.k.a Pasar Ramadhan...

Korang rajin ker gi Param? Aku nie mmg liat sikit nk pegi Param cz dah sampai sana mcam tak tahu nak beli aper. Mcm last year...sekali 2 ajer aku gi Param...itu pun time wiken biler Kakak dok sibuk nak ikut Abah dia gi Param..so kalo sorang dah nk ikut..yg si kecik tu pun nak ikut gak....haruslah ibu dia KENA ikut sekalik...so terus jadik cam rombongan cik kiah gi ke Param.

Kadang2 tu...aku bukan tgk apa yg derang jual..aku tgk apa yg customer tu beli for berbuka. Kiri kanan duk pegang plastik. Meriahnyer!... Bulih gituk? Dulu..kalo time pose aku suka beli Popiah Basah...skrg nie tgk popiah basah pun aku rasa cam...dah kenyang. Siyes... Ilham dok sibuk tanya nk beli kueh aper or anything yg aku suka kat Param.....ELEK! last..last aku beli Satar...tu masa tahun lepas...punya cerita...ha..ha..ha...sekian . Tima kasih!


5 comments:

Lovely Bella said...

hehehe kat tmpt bella x de pungg param.. huhu sedeyy!!

Nur a.k.a admansyah said...

hmm.. PARAM mmg `lubuk' ler utk org yg tak masak and... masak lmbt cam aku nih! normally, ayah 3A jer yg `turun pdg'.. aku order jer itu-ini.. hehehehe BUT... kami boli kuih jor, nasi n lauk msk sendiri br FRESh kan Riko???

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

mummysyafie said...

gi PARAM kat putrajaya ni hujung minggu je boleh. kalau hari kerja..mau nya berbuka kat situ je. cari parking dah la susah..jem lak tu

Nurul a.k.a Riko said...

Bella..
yer ker? Bella dok kat area mana?

Nur...
Betul tu..masak kat rumah lagik terjamin kebersihan or kesegaran kan..kan..

Aku pun samer..beli kueh kat param ajer.

JanuskieZ..
tenkiiu.

Irah...
Samerlah mcm Param kat Setiawangsa nie...nak parking satu hal...peh tu jem pulak tu.

semalam aku gi Param...aku beli Kek Lapis Sarawak....sedapnyer!