Friday, August 20, 2010

Happy 4th Annivesary to my blog!

My 1st entry...August 2006.


Alhamdulillah...my blog dah 4 thn dlm bulan nie. Mula2 masa aku menceburkan diri dlm arena blog nie adalah ...1stly...utk b'kongsi cerita mengenai my doters kpd my adik badik & kengkawan rapat.

Kalo kawan2 nk tgk gambo latest my doters..aku suh derang pegi kat my blog ajer. Senang. Kalo tak...biasanyer aku suka anto email...tp tak laratlah asyik nak anto email ajer. Kdg2 tu...biler kita anto email kat kawan kita...kdg2 tertinggal pulak nama kawan2 yg lain...utk elakkan menda nie happen again..tu yg aku buat blog utk berkongsi gambo dgn kawan2.

2ndly sebagai hadiah kepada my doters utk mereka baca apabila mereka dewasa kelak. Aku nak...kalo mereka dah besar nanti...mereka akan baca blog nie kerana mmg ditujukan khas utk my doters. Utk Kakak & Cha..."Ibu sayang sangat kat anak ibu nie...dunia & akhirat".

Mula2 aku buat title blog aku nie...My 2 Little Princess...peh tu aku tukar kepada My 2 Little Princess & Me....aku letak 'Me'..supaya my doters mengenali saper ibu mereka...saper kawan2 ibu mereka...apa yg ibu mereka buat b'sama kawan2...especially time "Mother's Day Out"...saper BFF ibu...apa yg ibu derang suka....bla..bla...bla..bla.

Aku letak http://www.sofea-alisa.blogspot.com/ sempena nama Kakak & Cha...Ada gak t'pikir....kunon2lah...kalo ada rezeki...insyaallah...utk anak no.3 pulak...harus kut ku buat blog nama lain pulak...he..he..he..wah jauhnyer cik kak sorang nie pikir....aper2 lah yer.

Aku nak ucap terima kasih kepada sumer pembaca setia blog aku...yg jadik silent reader pun ada gak....dan kepada yg sudi menjadik my followers....I luv uolls so much! Terima kasih kerana sudi singgah kat blog yg tak seberapa nie.

7 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

congrats! happy birthday blog dearie!

mummysyafie said...

happy anniversary to ur blog riko..keep on bligging k

Nurul a.k.a Riko said...

Janna..
tenkiu laling...x sangka dah 4 thn..ka.

Irah...
tenkiu laling...insyaallah.

shima said...

takde butang ai like........hehee..
cha pun dh besar kan..ehhe

Nurul a.k.a Riko said...

Li...
Nko buat aku gelak...he.he..he..kalo kat fb..harus nko clik LIKE...macih yer.

ayin~weeweet said...

tahniah..mana kek?hehehe

Nurul a.k.a Riko said...

Ayin...
Bulan poser...so tak ada kek..he..he..he.