Sunday, September 02, 2012

Farewell Party for our MD.....

Amik gambo kat the roof (atas bumbung office)
 Last thursday...masa lagik beberapa jam nak count down to 55th M'sia - National Day...we all menghadirkan diri utk meraikan farewell party for JT (our former MD). Actually...dah manyak kali position dia bertukar2...tapi bagi ahkak dia tetap seorang Managing Director (MD) yg berkaliber ..sampai bila2 cz banyak kali menang award The Edge Lipper Fund...well done to him. Farewell party nie di adakan kat The Roof (atas bumbung office).


Amik gambo dari luar pulak....

1st time gak ahkak naik kat atas nie. Party nie start lewat dlm kul 7 pm...itu pun bila lagik beberapa minit nak ke pukul 7....Shana dah intercom ahkak sebab sumer big boss dah naik kat The Roof....her boss.. pun dah naik...so ahkak informed Joo Tsong....better kita gi awal..hehehe then cepat pergi...leh cepat balik...ahaks...


Awesome! Itu yg ahkak dpt gambarkan...mmg cantek kat the roof nie! Nak amik gambo masa baru2 sampai...rasa segan pulak...cz farewell party nie hanya by invitation jer...boleh kira berapa kerat ajer yg invited.  Alaaaa....terawal ler pulak...sumer big bosses jer...hehhehee..  mmg segan sesangat.  


Cepat2 bbm elyzza...ajak dia naik atas kat the roof.  Biler...dah tengok...ada gak staff yg amik gambo...ahkak pun beranikan diri amik sekeping dua....then bila dah malam makin pekat...amik lagik gambo utk masuk dlm blog ahkak....syyyyyyyy....dediam jer tawwww.

 Gambo dgn MD tak ada ker? Ada...ada bergambo dgn dia....tapi camera lain ler...yg ahkak amik gambo nie sumer pakai camera henpon tu yg tak baper clear sumer gambo...hehehhe

Amik gambo dengan Elyzza, Eu Lin & Joy

Diskuss apa tu...hehehhee

Ahkak with Joy


Before nak balik...sempat snap gambo dari atas the roof nie.


4 comments:

~aYu~ said...

cantik... nak tgk gak muka MD yg bagus tu..

Nur a.k.a admansyah said...

Huiyyoo.... party kt roof tu beb! bkn calang2! nanti show pic ngn MD tu yea!

Nurul a.k.a Riko said...

~aYu~
Insyaallah...nanti ahkak tepek kat blog kalo kawan ahkak kasik gambo tu kat ahkak nanti.

My BFF..
Tu lar...gambo tu lum ada kat aku lagik...

Dah lamer tawww aku bekerja dgn MD nie..since zaman Phileo lagik tu.

duniafana said...

perghhh! cantikk